atbildot uz jautājumu "Ko Tu gatavo savai ģimenei no tītara filejas?" -
no tītara filejas neko prātīgu negatavoju, vnk apcepu gabaliņus vai tāpat eļļā&sojas mērcē vai olā&miltos, vai ar sezama sēkliņām, vai ar ananāsu mērci.
bet kas ģimenei tiešām garšo ir kotletes no tītara maltās gaļas - ar sīpoliņu, ķiplociņu, sāli, pipariem un, galvenais, rīvētiem burkāniem un kokospienu (krējuma vietā).
savukārt man pašai vēl labāki liekas krāsnī cepti tītara šķinķi vai kājas ar krāsnī ceptiem dārzeņiem. tītara gabalus ierīvē ar sāli, pipariem (baltajiem labāk), timiānu, spiestu ķiploku, citrona sulu, nedaudz eļļas, liek uz pannas kopā ar dažādiem dārzeņiem (kartpeļiem, burkāniem - jo vairāk jo labāk, sīpoliem u.c.), piešauj apakšā ūdeni, kādas garšvielas vai sāli dārzeņiem un krāsnī iekšā. ja nemaldos, inspirāciju radu šeit: http://bit.ly/dz15Kj
Lapas
Tēmas
alkohols
Aperto libro
ASV
ceļošana
danči
Didzis runā
digitālā depresija
ēdamlietas
filmas
gadžeti
grāmatas
Jelgava
kaimiņi
koncerti
laika apstākļi
laiks
laime
latviskums
lauki
mamma
māksla
nagi
neatbildami jautājumi
politika
prinči
rakstu par grāmatām
Rīgas Laika rakstīšanas kursi
sievietes
sociālais atbildīgums
sports
stāsts ar morāli
Stokholmas Spēlmaņi
svenska som andraspråk
ticības lieta
traumas
tulkošana
Una runā
Uvis runā
valoda
vēsture
vīrieši
zupa
Zviedrijā
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru